شهریار حیدری در بازدید از گذرگاه زمینی دوغارون در خراسان رضوی در گفتوگو با دکستر در تایباد اظهارداشت:بنابر تصمیم مجلس شورای اسلامی، ماموریتی به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی داده شد و جمعی از نمایندگان که عضو کمیسیون هستند طی دو روز گذشته بازدیدهایی به منظور بررسی آخرین وضعیت مسائل امنیتی و توان امنیتی ونظامی نیروهای مسلح از مناطق مرزی مشترک با کشور افغانستان انجام دادند.
وی افزود: خوشبختانه آمادگی بسیار خوبی از سوی نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران، مرزبانی غیورکشورمان و نهادهای اطلاعاتی و امنیتی به صورت متحد و هماهنگ بوجود آمده است و اشراف کامل در بین نیروهای مرزی وجود دارد و هرگونه تحرکی در منطقه زیر نظر نیروهای امنیتی، ارتش و مرزبانی است.
حیدری تصریح کرد: به مردم کشورمان اطمینان میدهیم که فرزندان کشورمان در نقاط مرزی آمادگی مقابله با هرگونه پدیدهای را در مرز دارند و هم اکنون با اشراف نظامی، امنیتی و اطلاعاتی امنیت خوب و پایداری در منطقه وجود دارد.
رئیس کمیته مرز مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: هدف دیگر این بازدید بحث گذرهای مرزی است و مرز دوغارون در تمامی شرایط ناامنی که در افغانستان بوجود آمد فعال بود و یک مرز بسیار مهم و استراتژیک به شمار میآید.
وی خاطرنشان کرد: مرز فرصتی است برای مردم مرزنشین، بخشی از این فرصتهای مرزی استفاده شده برای تقویت معیشت مرزنشینان و بازهم جا دارد که در برخی از نقاط در قالب مرز مجاز مورد توجه قرار گیرد، از وزارت کشور و کارگروه مرزهای مجاز تقاضا داریم که جلسه ای مشترک در این راستا برگزار کنند.مرزها صالح آباد را نیز باید فعال و از ظرفیتهای مرزی آن استفاده کرد.
حیدری ادامه داد: افغانستان هم همسایه ماست و هم تمایل دارد در حوزههای اقتصادی، سیاسی و اجتماعی تبادل بیشتری داشته باشد و ارتباطات تقویت شود در دولت ایران نیز این تمایل وجود دارد از این جهت فرصتهای زیادی در مرز داریم که در آینده باید از آنها بهترین بهره را ببریم.
رئیس کمیته مرز مجلس شورای اسلامی افزود:یکی از موضوعاتی که مورد تاکید مجلس و کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی است تقویت دیپلماسی اقتصادی است و در همین راستا از ۳۲ نفر مسئول بلندپایه حوزههای دیپلماسی کشورهای مختلف بویژه کشورهای همسایه دعوت کردیم و بیشترین تاکیدمان بر توسعه روابط دیپلماسی و اقتصادی است.
وی گفت: برنامههای مختلفی برای همکاری با کشورهای همسایه و کشورهای منطقه داریم و جزء راهبردهای نظام جمهوری اسلامی ایران است و در گام دوم انقلاب نیزمقام معظم رهبری تاکید کردند بر تقویت روابط اقتصادی با کشورهای اسلامی و افغانستان یک کشور راهبردی برایمان است و تمایل داریم بیش از این توسعه روابط در حوزههای مختلف داشته باشیم و بزودی این روابط عملیاتی میشود.
منبع :خبرگزاری تسنیم